Élet-Stílus

Pontokat veszített az Újpest

A bajnoki címre hajtó Újpest hazai pályán döntetlent játszott a Győri ETO FC csapatával a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Öngóllal rögtön az elején vezetést szerzett a házigazda Újpest (Supicsról vágódott a labda a hálóba), ez azonban nem zavarta meg a győrieket, akik többet és veszélyesebben támadtak a hazaiaknál, az egyenlítés is sikerült nekik. Az Újpestben is megfordult Tokody 22 méterről lőtt a bal felső sarokba.
A későbbiekben is a Győri ETO veszélyeztetett többet.

Nem bírt egymással a két csapat (MTI)

Nem bírt egymással a két csapat (MTI)



A második 45 percet lendületesen kezdték az újpestiek, de pár perc elteltével jelentősen csökkent az iram, mindkét együttes nagyon óvatosan játszott. Az utolsó negyed órában Zámbó kiállítása miatt emberelőnybe került az Újpest, beszorította ellenfelét, de nem tudta megszerezni a győztes gólt.

Az Újpest jelenleg a második helyen áll, egy pont a hátránya az egy meccsel kevesebbet játszott Debrecennel szemben, míg a Győri ETO 10. a tabellán.

Rigmusok és Himnusz


Az MTI tudósítója szerint újpesti szurkolók többször szlovákellenes rigmusokat skandáltak, majd az 50. percben – miközben zajlott a mérkőzés – elénekelték a Himnuszt.




Soproni Liga, 14. forduló:
Újpest FC-Győri ETO FC 1-1 (1-1)
Gól: Supics (2., öngól), illetve Tokody (20.)
Kiállítva: Zámbó (76., Győr)

Szombat:
Kecskemét-MTK, 15:00
Kaposvár-Vasas, 18:00
REAC-Budapest Honvéd, 18:00
DVSC-TEVA – Diósgyőri VTK, 18:00
Szombathelyi Haladás-Paksi FC, 18:00
Nyíregyháza Spartacus-FC Fehérvár, 18:00

Vasárnap:
BFC Siófok-ZTE FC, 15:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik