Élet-Stílus

Barcelona: Iniesta hat hétre kidőlt

Andres Iniesta, a Baecelona spanyol válogatott labdarúgója combizom sérülése miatt előreláthatólag hat hétig nem léphet pályára. Gerard Piqué is megsérült.

Iniesta a Barcelona keddi, 1-1-es döntetlenre végződő FC Basel elleni Bajnokok Ligája-meccsén sérült meg a jobb combján. Noha a tüzetes vizsgálatokra csak szerdán kerül sor, az orvosok szerint a középpályásnak előreláthatólag hat hetet kell kihagynia.

Mivel igen sűrű a Barca programja a következő hetekben, ezt azt jelenti, hogy tíz meccsen, a Valladolid, a Recreativo Huelva, a Getafe, a Sevilla, a Valencia, a Real Madrid és a Villarreal elleni bajnokin, Benidorm elleni kupatalálkozón, valamint a Sporting és a Sahtar elleni BL-mérkőzéseken nem szerepelhet.

Hosszú időre kidőlt (MTI/EPA)

Hosszú időre kidőlt (MTI/EPA)

A nyáron Európa-bajnoki címet szerző Iniesta mellett a MU-tól igazolt Gerard Piqué is megsérült, szintén a combján. A védővel kapcsolatban egyelőre csak azt közölte a katalán klub, hogy szerdán ő is meglátogatja a Barcelona orvosi stábját.

A gránátvörös-kékek az FC Basel elleni hazai döntetlennel is megváltották a helyüket a legjobb 16 között a BL-ben, és a bajnokságban is az élen állnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik