Élet-Stílus

Mourinho a rossz bánásmódra panaszkodik

José Mourinho, az olasz bajnok Inter öntörvényű vezetőedzője azt állítja, nem szeretik Olaszországban, ennek ellenére ő nem fog megváltozni.

A portugál edző sérelmezi, hogy sokan támadták, amiért Reggio Calabriában egy mozgássérült gyereknek egy feszületet ajándékozott – és ebből is azt a következését vonta le, hogy nem kedvelik őt Olaszországban.

„Nem szeretnek itt engem. Ami Reggio Calabriában történt, az egy újabb példa arra, hogy bánnak velem, miképp vélekednek rólam Itáliában. A helyi polgármester azzal vádolt engem, hogy pénzt akartam adni a mozgássérült gyereknek. Egy feszületet ajándékoztam neki. A feleségemtől kaptam, és azóta nálam volt, hogy Bajnokok Ligáját nyertem a Portóval. Ha valami jót teszek, akkor is kritizálnak…” – magyarázta Mourinho, akitől egyébként később elnézést kért Giuseppe Scopelliti polgármester.

Persona non grata Olaszországban? (MTI/EPA)

Persona non grata Olaszországban? (MTI/EPA)

A portugál edző ennek ellenére dühős az őt – állítása szerint – fenntartásokkal kezelő olaszokra, ugyanakkor leszögezte: nem változik meg. „Támadhatnak, kritizálhatnak, nem tudnak megváltoztatni, én már csak ilyen maradok” – tette hozzá.

Az Inter egyébként 3-2-re nyert a hétvégén Reggio Calabriában a helyi Reggina ellen, és jelenleg harmadik a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik