Élet-Stílus

Hosszú idő után újra nyert a Newcastle

A Newcastle United hét nyeretlenül megvívott meccs után nyert újra az angol labdarúgó-bajnokságban, kedden este, a 10. forduló nyitányán hazai pályán 2-1-re győzte le az újonc West Bromwich Albion együttesét.

A Newcastle United hét nyeretlenül megvívott meccs (közte öt vereség) után nyert újra az angol bajnokságban: kedd este, hazai pályán 2-1-re győzte le a West Bromwichot, és ezzel a kiesőzónából a 15. helyre kapaszkodott fel a tabellán.

A „szarkák” a fenegyerek, a börtönből júliusban szabadult Joey Barton büntetőből szerzett góljával került előnybe (ez volt az első gólja a szezonban), majd a szünet előtt Obafemi Martins is betalált, 11 méterről fejelt kapura, és a labda egy vendégvédőről vágódott a hálóba.

Joe Kinnear győzelemre vezette (MTI/EPA)

Joe Kinnear győzelemre vezette a Newcastle-t (MTI/EPA)

A West Bromwich erejéből csak a szépítésre futotta: a 65. percben Ishmael Miller lépett ki a leshatárról, kicselezte a kapujából kifutó Shay Givent, és a jobb alsó sarokba gurított.

A WBA zsinórban harmadszor kapott ki (korábban a Manchester Unitedtől 4-0-ra, a Hulltól 3-0-ra), s a 13. helyen áll a tabellán.

Premier League, 10. forduló:
Newcastle United-West Bromwich Albion 2-1 (2-0)
Gól: Barton (9., 11-esből), Martins (42.), ill. Miller (65.)

Szerdán játsszák:
Aston Villa-Blackburn, 20:45
Fulham-Wigan Athletic, 20:45
Hull City-Chelsea, 20:45
Stoke City-Sunderland, 20:45
Arsenal-Tottenham Hotspur, 21:00
Bolton Wanderers-Everton, 21:00
FC Liverpool-Portsmouth, 21:00
Manchester United-West Ham United, 21:00
Middlesbrough-Manchester City, 21:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik