Élet-Stílus

Csapatot keres Hildebrand

Meg vannak számlálva a napjai Timo Hildebrandnak a spanyol listavezetőnél. A Valencia trénere nem számol az egykori német válogatott kapussal, aki januárban visszatérhet a Bundesligába.

Hosszú ideje nem szerepelt a Valencia együttesében Timo Hildebrand. Spanyol lapjelentések szerint a szerda esti kupameccsen állhatott volna ismét a kapuba a német játékos, de a csapat trénere, Unai Emery a kispadra sem jelölte a 29 éves portást.

Hildebrand 2007 nyarán igazolt a spanyol együtteshez, de különböző okokból soha nem lett a csapat első számú portása. A májusban érkezett új trénernél, Unai Emery-nél sem volt könnyű dolga, és az idei szezonban csak a spanyol Szuperkupa-meccseken védhetett.

Hildebrand hazatérne (MTI/EPA)

Hildebrand hazatérne (MTI/EPA)

A Real Madrid ellen nyújtott produkciójával nem lehetett maradéktalanul elégedett a szakvezető, hiszen azóta a kezdőcsapat közelébe sem került Hildebrand. A tréner a nyáron igazolt Renan Britóban bízik, és a kispadra is legtöbször a nagyon fiatal Vicente Guaitát ülteti.

A Las Provincias nevű lap internetes kiadása szerint Hildebrand – nem meglepő módon – elégedetlen a helyzetével, a klub szakmai stábja szerint viszont a hozzáállását kritizálja. A Marca szerint az egyesületnek elege lett a cirkuszból, és a kapus már januárban – ingyen – továbbállhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik