Élet-Stílus

Ronaldo helyett Ribéry?

Cristiano Ronaldo biztosan marad jövőre is a Manchester Unitednél. A Real Madrid elnöke és vezetőedzője lapjelentések szerint a portugál sztár helyett a Bayern München francia középpályását, Franck Ribéryt szeretné leigazolni.

Ronaldo a madridi Marca vasárnapi számában közölt interjúban kijelentette, hogy jövőre is marad az angol bajnokcsapatnál. A MU portugál támadóklasszisa úgy gondolja, hogy jó döntést hozott, amikor az angol együttes mellett tette le a voksát kitartó kérője, a Real Madrid helyett.

A spanyol sztáralakulat mindent megtett a fiatal klasszis leigazolásáért – a hírek szerint 100 millió eurót is ajánlottak Fergusonéknak -, de jelenleg úgy tűnik, hogy Ronaldo döntése végleges. “Ráébredtem, hogy én a Manchester United játékosa vagyok, és most úgy gondolom, hogy a következő idényre is itt fogok maradni.”

Ribéry-ért is bejelentkeznek? (MTI/EPA)

Ribéry-ért is bejelentkeznek? (MTI/EPA)

A 23 éves kiválóság a spanyol sportnapilapnak azt is mondta, hogy komolyan megfordult a fejében a klubváltás, de aztán tárgyalásai a Manchester vezetőedzőjével, Sir Alex Fergusonnal megváltoztatták a véleményét: “Ő hozott a csapathoz, és minden sikert közösen értük el. Adok a szavára, és megértettem, az a legjobb mindenkinek, ha maradok az Old Traffordon. Testileg-lelkileg a Vörös Ördögök játékosa vagyok.”

A portugáltól kapott kosár után a királyi gárda vezetősége egy újabb középpályás sztárt szemelt ki magának. A madridiak már 2007-ben bejelentkeztek az akkor még az Olympique Marseille-ben futballozó Franck Ribéryért, de a francia válogatott a Bayern München ajánlatára bólintott rá.

Amúgy nehezen elképzelhető, hogy a bajorok elengednék egyik kulcsemberüket, akiért 25 millió eurót adtak másfél éve. Ribéry tavaly 2011-ig aláírt a müncheni klubhoz, és azóta még inkább megugrott a piaci értéke, a Transfermarkt.de 30 millió euróra taksálja a francia klasszist.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik