Élet-Stílus

Nincs balhé és edzőkérdés a Románál

A klub elnöke szerint nincs edzőkérdés a hullámvölgyben lévő, a bajnokságban csak 15. helyen álló AS Románál, és a csapat egyik válogatott játékosa cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint nézeteltérések vannak az öltözőben.

A pletykák szerint áll a bál Rómában. Úgy hírlik, Luciano Spalletti edző alatt igencsak inog a kispad, ráadásul komoly nézeteltérések vannak a hullámvölgybe, stílszerűbben inkább verembe került „farkasoknál”. A gárda zsinórban négyszer kapott ki – egyszer BL-ben, háromszor a bajnokságban -, és csak a 15. helyen áll a Serie A-ban, ott, ahol idegenben még pontot sem szerzett, ráadásul még a legtöbb kapott gól (15) miatt is szégyenkezhet.

Rosella Sensi elnökasszony ugyanakkor kijelentette, a gyenge szereplés ellenére sincs edzőkérdés a klubnál, továbbra is töretlen a bizalom Spallettivel szemben. Daniel De Rossi, az AS Roma egyik válogatott futballistája pedig arról beszélt, bár a vereségek megviselik a csapatot, nincsenek balhék, mindenki egy irányba tolja a – mostanság döcögő – szekeret.

. Daniel De Rossi: arra van a kiút (goal.com)

Daniel De Rossi: arra van a kiút (goal.com)

„Nyilván nem lehetünk boldogok a jelenlegi helyzetben, de kijelenthetem, hogy nincs balhé vagy bármiféle nézeteltérés az öltözőben, nem is volt soha. Az emberek arról pusmognak, hogy összevesztem Spallettivel. Én erre csak annyit mondok: talán nem ez a legjobb alkalom a viccelődésre” – jegyezte meg a válogatott középpályás. De Rossi nem akarja a bírók nyakába varrni a vereségeket, ugyanakkor értésre adta, hogy a játékvezetők mostanában sokat tévednek a csapata kárára.

„A klubvezetők mindig azt mondják, ne foglalkozzunk a bírókkal, de tisztán látszik, és nehéz megemészetni, hogy ellenünk sokat tévednek.
Legutóbb, az Udinese ellen (1-3) jogtalan tizenegyest ítéltek meg ellenünk, hiszen Max Tonetto egyértelműen a tizenhatoson kívül szabálytalankodott” – bosszankodott Daniel De Rossi.

A Roma a hétközi fordulóban az első bajnoki győzelmét vasárnap megszerző, közvetlenül előtte álló Sampdoria ellen javíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik