Élet-Stílus

Tömeges doppingolás az NFL-ben?

Áll a bál a profi amerikaifutball-ligában. Meg nem erősített információk szerint tíz, más források szerint legalább 15 NFL-játékos bukott meg a doppingteszten.

A hírt a Fox31 denveri televízió kürtölte világgá. Névtelen forrásra hivatkozva azt közölte, hogy több, feltehetőleg hat-tíz játékos is fennakadt a doppingteszten, és hogy a lebukottak mintájában a tiltólistán szereplő vízhajtót találtak.

A „vétkesek” listáján állítólag a ligát Európában népszerűsítő, San Diego Chargers elleni londoni mérkőzésre készülő New Orleans Saints két sztárja, Will Smith és Deuce McAllister is szerepel. Greg Bensel, a „szentek” szóvivője nem foglalt állást az ügyben, és egyelőre a liga illetékesei is hallgatnak.

A houstoni KRIV televíziós csatorna úgy értesült, hogy – a nevezettek mellett – a helyi Texans alkalmazásában álló Bryan Pittman is lebukott.

Az ESPN.com szerint tíznél is több játékos érintett az ügyben, az internetes oldalt informáló névtelen források szerint a doppingolók száma még a tizenötöt is meghaladja.

Túladagolás miatt kórházban az egykori NBA-klasszis

Altató-túladagolás miatt kórházba szállították Isiah Thomast, NBA egykori sztárját – jelentette több New York-i újság és rádió. A rendőrség szerint nem öngyilkossági kísérletről, hanem balesetről volt szó, s Thomas időközben már el is hagyhatta a klinikát. A Hírességek Csarnokába is beválasztott korábbi kiválóság legutóbb a New York Knicksnél dolgozott edzőként, de áprilisban menesztették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik