Élet-Stílus

A Real letett Ronaldo megszerzéséről

A Real Madrid letett Cristiano Ronaldo szerződtetéséről - jelentette ki a királyi klub elnöke, aki résnyire azért nyitva hagyta a kaput a portugál sztár előtt.

„Lehetetlen megszerezni Cristiano Ronaldót. Az ügyet lezártuk” – nyilatkozta Sky Sportsnak Ramon Calderon, a királyi klub első embere.

„Megpróbáltuk megszerezni a nyáron, de a Manchester United úgy döntött, nem adja el a játékost, és mi nem akarunk szembe menni egy baráti klub akaratával. Elfogadjuk, hogy Ronaldo Manchesterben marad. El is feleltjük ezt az ügyet – és nem csak a következő átigazolási időszakig, hanem örökre…” – tette hozzá a Real első embere, aki résnyire azért nyitva hagyta a kaput az Aranylabdára jó eséllyel pályázó támadó előtt.

„Ha a Manchester hajlandó eladni, akkor tárgyalhatunk” – mondta. „Ugyanakkor szeretném leszögezni, a Real Madrid nem tesz semmi olyant, amivel zavart okozhatna a Unitednél” – zárta mondandóját Ramon Calderon.

Már nem akarják fehérbe öltöztetni (goal.com)

Már nem akarják fehérbe öltöztetni (goal.com)

Cristiano Ronaldo – akinek 2012-ig van szerződése a Manchester Uniteddel – már nem beszél a Real Madridról, jelenleg már más, egészen pontosan a Aranylabda és a FIFA Év játékosa-cím foglalkoztatja. Szerinte rászolgált mind a két elismerésre.

„Ha megnézzük, hogyan teljesítettem az elmúlt szezonban, azt hiszem kijelenthetjük, hogy többet tettem, mint bárki más. Mi más kellhet a két díj elnyeréséhez” – mondta az előző szezonban MU-t 42 góllal bajnoki címig és Bajnokok Ligája-győzelemig vezető Ronaldo a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik