Élet-Stílus

Mancini lehet a Juventus edzője

Olasz lapértesülések szerint Claudio Ranierinek távoznia kell a hullámvölgyben lévő, a bajnokságban 17. helyen álló Juventus kispadjáról, ha a csapat nem nyer a Real Madrid ellen. S ha így történik, Roberto Mancini lesz az új tréner.

Olaszországban az a hír járja, hogy Claudio Ranierinek távoznia kell a Juventus kispadjáról, ha a csapata kedd este „nem ér el jó eredményt” a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozón.

Ranieri nincsen könnyű helyzetben, hiszen a Juve kifejezetten rossz formában van, szeptember 21. óta nyeretlen: a szűk egy hónap alatt három döntetlent – kettőt a bajnokságban, egyet pedig a Bajnokok Ligájában – és két vereséget könyvelt el; nem mellékesen: a bajnoki tabella 17. helyére csúszott vissza.

Ha Ranieri talpára útilaput kötnek – és ez ugyebár benne van a kalapban -, Roberto Mancini ülhet le a „zebrák” kispadjára. Adott esetben már pénteken munkába állhat az Inter egykori vezetőedzője.

A Juventus edzője lehet (dailymail.co.uk)

A Juventus edzője lehet (dailymail.co.uk)


Calciomercato.com
értesülései szerint Mancini hétfőn együtt vacsorázott és borozgatott Giovanni Cobolli Gigli elnökkel és Jean Claude Blanc vezérigazgatóval. A találkozás során természetesen a futball és a Juventus is szóba került.

Más kérdés, hogy Mancini nem feltétlenül a Juve-szurkolók kedvence, főleg azóta, hogy „zebrák” 2006-os bajnoki címe a bundabotrány miatt az Inter és az edző ölébe hullott.

Ezzel együtt a jelenleg állás nélkül lévő Mancini a milánói kék-feketék legsikeresebb trénere az elmúlt 30 évben, miután két Olasz Kupa- (2005, 2006) és két olasz Szuperkupa-siker (2005, 2006) mellett három bajnoki címet (2006, 2007 és 2008) zsebelt be az Interrel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik