Élet-Stílus

100 millió dollárért sem csap össze a két Klicsko

Vlagyimir Klicsko kijelentette: a Don King által beígért 100 millió dollárért sem hajlandó kiállni testvérével, a hozzá hasonlóan világbajnok Vitalijjal.

Vlagyimir Klicsko, a három szervezetnél (IBF, WBO, IBO) világbajnok ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó 100 millió dollárért sem vállalja, hogy összecsapjon a négy év kihagyást követően visszatért, WBC-bajnok Vitalijjal.

„Don King 100 millió dollárt ajánlott fel, ha vállalom a testvérem, Vitalij elleni összecsapást – így a fiatalabbik Klicsko, Vlagyimir.

Nem bokszolnak egymás ellen (peoples.ru)

Nem bokszolnak egymás ellen (peoples.ru)

– Az összeg természetesen nagyon vonzó, ugyanakkor édesanyánk beteg szíve nem viselne el egy ilyen párharcot. Ráadásul van még egy gond: Don Kinggel ugyanis semmilyen kapcsolatban nem állunk, nem ő a menedzserünk, és nem is ő a mérkőzésszervezőnk, ezért nem köthet le számunkra semmilyen mérkőzést, és mi sem szerződhetünk vele” – tette hozzá.

A vitatott megítélésű mérkőzésszervező egy televíziós show-ban mondta, hogy 100 millió dollárt (20,631 milliárd forint) ajánlana fel a Klicsko-testvérek egymás elleni mérkőzéséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik