Élet-Stílus

Berbatovot is kritizálják

A bolgár szövetség alelnöke, Jordan Lecskov élesen kritizálta a nemzeti csapat sztárjait, köztük a Manchester Unitedben futballozó Dimitar Berbatovot.

A bolgár válogatott szombaton, világbajnoki selejtezőn gól nélküli döntetlent játszott a címvédő olaszokkal, és Jordan Lecskov, a bolgár szövetség alelnöke elégedetlen a csapat – Angliában játszó – sztárjainak teljesítményével. Nem is rejtette véka alá a véleményét, a sajtóban teregette ki a szennyest.

„Ugyanazt mondom, mint amit az albánok elleni 0-0-s Eb-selejtező után egyszer már nyilatkoztam. Azaz a sztároknak többet kellene mutatniuk a válogatottban. Döbbenetes azt látni, hogy Dimitar Berbatov mindössze kétezer métert fut a világbajnok elleni mérkőzésen. Továbbá, hogy Stilian Petrov (Aston Villa) hússzor passzolja vissza a labdát a védő Ivan Ivanovnak, míg Martin Petrov csak most épült fel a sérüléséből, nem is kellett volna játszania” – fakadt ki a Máris szomszédra megszólalásig hasonlító egykori válogatott futballista.

A válogatottban többet várnak Berbatovtól (MTI/EPA)

A válogatottban többet várnak Berbatovtól (MTI/EPA)

Az egyik „megszólított”, Berbatov nem érti, Lecskov miért a sajtóban kritizálja őt, miért nem személyesen mondja el az észrevételeit. „Ha valakinek akarok mondani valamit, legalább a szemébe nézek. Ez a minimum” – így a Manchester United ásza.

Bulgária két meccsen két pontot szerezve – Montenegróval egyetemben – a harmadik helyen áll a 8. selejtezőcsoportban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik