Élet-Stílus

Henry nem igazol Manchesterbe

Thierry Henry, a Barcelona labdarúgója közölte, nem igazol a Manchester Citybe, egyúttal jelezte, nem örül annak, hogy rendre efféle találgatásokkal szembesítik.

Már korábban is többször is felmerült, hogy Thierry Henry – aki nyolc sikeres szezont töltött az Arsenalban – visszatér a Premier League-be, most például az új tulajdonosának köszönhetően megtollasodott Manchester Cityvel hozták kapcsolatba.

Nem véletlenül, hiszen korábban ő maga nyilatkozott úgy, hogy örülne, ha többet láthatná Londonban élő kislányát, ráadásul Barcelonában nem mindig szerepel a kezdőcsapatban.

A francia világ- és Európa-bajnok támadó a válogatott főhadiszállásán, Clairefontaine-ben tartott sajtótájékoztatón újságíróknak azt mondta, ne akarjanak történetet kerekíteni ebből, már csak azért sem, mert nem ő az egyetlen, aki Josep Gardiola edző rotációs rendszere miatt időnként nem játszik.

Nem megy sehová (MTI/EPA)

Nem megy sehová (MTI/EPA)

„Három bajnoki meccsen szerepeltem és két gólt szereztem. Kettő találkozóról betegség miatt hiányoztam. Messi és Eto’o kétszer ült a kispadon, Alves legutóbb nem volt a keretben. Róluk is essék szó, nem csak rólam. Trénerünk szereti változtatni az összeállítást, maguk mégis mindig fennakadnak azon, ha éppen én maradok ki” – fogalmazott morcosan Henry, aki 2007-ben 24 millió eurójába került a Barcelonának.

A csatár arra kérte az újságírókat: felejtsék az esetleges klubváltásával kapcsolatos spekulációkat.

Hosszabbítás előtt

Txiki Begiristain technikai igazgató az új szerződés megkötéséről egyeztet a Barcelona három kulcsjátékosával, az Európa-bajnokság legjobbjának választott Xavival, valamint Sergio Busquetsszel és Samuel Eto’óval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik