Élet-Stílus

Nem kell megműteni Drogbát

Didier Drogba sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek első látásra tűnt. Nem szakadtak el a Chelsea-csatár térdszalagjai, így műtétre sem lesz szükség.

A Chelsea támadója az idény elején térproblémával küzdött, majd felépülése után szeptember 13-án térhetett vissza a pályára. A Cluj elleni BL-mérkőzésen azonban ismét megsérült, az 58. percben hordágyon vitték le a pályáról, és elsőre úgy tűnt, akár több hónapot is kénytelen lesz kihagyni.

Később kiderült, nem olyan nagy a baj, nem szakadtak el a térdszalagjai, így műtétre sincsen szükség. „Néhány nap megfigyelés után lehet megjósolni, mennyit kell kihagynia, de az már biztos, hogy a gyógyulására nem kell hónapokat várni, csak heteket” – közölte hivatalos honlapján az angol klub.

Csak néhány hetet kell kihagynia (eurosport.com)

Csak néhány hetet kell kihagynia (eurosport.com)

Luiz Felipe Scolari menedzser nyilván örül a hírnek, már csak azért is, mert így is van gondja a sérültekkel elég. Michael Essienre, Joe Cole-ra, valamint Ricardo Carvalhóra sem számíthat, s hátfájdalmai miatt Ashley Cole sem játszott szerdán. John Terry és Alex pedig rúgást kapott a 0-0-ra végződő kolozsvári Bajnokok Ligája-meccsen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik