Élet-Stílus

Korcsmár marad Újpesten

Az utánpótlás-válogatott Korcsmár Zsolt meghosszabbította a szerződését a labdarúgó Soproni Ligában listavezető Újpest FC csapatával.

A megállapodás értelmében a tehetséges védő 2013-ig lesz a lila-fehérek labdarúgója. „Ő az Újpest egyik legértékesebb játékosa, ezért nagyon fontos volt a klubnak, hogy már most meghosszabbítsuk a szerződését. Tizenkilenc évesen már igazi profi. Hozzáállásával példaképként állítható kortársai vagy a legfiatalabbak elé is” – mondta Joe Böröcz az Újpest weboldalán.

A ügyvezető igazgató ehhez még hozzátette: Korcsmár emblematikus figurája az újpesti utánpótlás-nevelésnek, hiszen tizennégy évesen került a klubhoz, és az ifiből felkerülve már a felnőttnél is bizonyított.

Az Újpest egyik legértékesebb játékosa (MTI)

Az Újpest egyik legértékesebb játékosa (MTI)

„Örülök, hogy hosszú távon tervez velem a klub. A négy év sok idő, azt jelzi, hogy számítanak rám Újpesten” – mondta a 19 éves labdarúgó, aki jelenleg sérülése után lábadozik.

A tehetséges játékossal kötött egyezség is jelzi, a IV. kerületben igyekeznek megtartani a csapat értékeit. Korábban Tisza Tibor 2011-ig hosszabbított szerződést az Újpesttel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik