Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: trendi gumicsizmák esőben

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Ahol 4 millió forint egy éjszaka
Egy kis luxus a laptopnak
Szent könyv a golyóstollban

A Csúcsfogyasztóban korábban már írtunk a luxusmárkájú esernyőkről, ezúttal viszont az őszi gumicsizma-kínálatot vesszük górcső alá. Ez a lábbeli az elmúlt években újra divatba jött, köszönhetően a néha sártengerben úszó nyári fesztiváloknak. Ám nem kell a hagyományos „vadász-halász-katona” típusú, sötétzöld esetleg sárga színű gumicsizmákra gondolni, hiszen a divatcégek és a dizájnerek egyre színesebb, bohókásabb mintájú gumilábbelikkel örvendeztetnek meg minket.

Nézegessen trendi gumicsizmákat!

Nézegessen trendi gumicsizmákat!

Hangulatunknak és öltözékünknek megfelelően válogathatunk a geometrikustól a pöttyösön át egészen a virágmintákig. Az infantilisebbek a kiskacsás vagy a kiskutyás, míg az extrémebbek a halálfejes motívumot is választhatják. Sőt, már színes, balerina fazonú, vízálló gumicipők, illetve Crocs-szerű – bár nem lyukas – papucscipőket is viselhetünk. Az mindenesetre biztos, hogy ezzel a praktikus, de igényes viselettel egy kis színt viszünk a szürke, esős napokba. Az ár pedig egyáltalán nem csúcskategóriás: színtől, dizájntól függően körülbelül 10-25 ezer forintba kerülnek.

A Csúcsfogyasztó összegyűjtött néhány gumicsizmát, amely nemcsak jó szolgálatot tehet esőben-sárban, hanem még divatos is.

Nézegessen trendi gumicsizmákat!

Nézegessen trendi gumicsizmákat!

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik