Élet-Stílus

Hajnal Tamás máris továbbállna

Elégedetlen sorsának dortmundi alakulásával Hajnal Tamás, a német élvonalbeli csapat magyar válogatott labdarúgója. Menedzsere szerint a játékosnak és a csapatnak is jobb lenne, ha elválnának az útjaik.

Tavaly a Bundesliga egyik meglepetéscsapatának a vezéregyénisége volt Hajnal Tamás. Az újonc Karlsruhe részben a magyar válogatott középpályás remeklésének köszönhetően könnyedén bennmaradt az élvonalban, sokáig még a nemzetközi szereplést érő helyekért is versenyben volt a csapat.

Hajnalt a Bundesliga legjobb középpályásai között tartották számon, így nem csoda, hogy már évközben megállapodott a Borussia Dortmund vezetőivel.

A 27 éves játékos azonban a jelek szerint nem érzi jól magát új csapatánál. A Bild információi szerint Hajnal azért áll vitában Jürgen Klopp vezetőedzővel, mert a szintén nyáron érkezett szakember nem a megbeszélt poszton szerepelteti.

„Azzal az ígérettel szerződtették, hogy tízesként irányító középpályást játszik, csak ezért írt alá. Ehelyett Klopp védekező középpályásként szerepelteti, pedig a 168 centijével esélye sincs elfejelni a labdákat” – jelentette ki Marc Wilmots, a legutóbbi bajnokin be sem állított Hajnal menedzsere.

A 70-szeres belga válogatott Wilmots hozzátette: ha nem változik a helyzet, mindkét fél számára a szakítás lenne a legjobb megoldás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik