Élet-Stílus

Kidőltek a sztárok

A hétvégi bajnokikon több neves labdarúgó is megsérült: Gianluigi Buffonra és Gutira is kihagyás vár, David Trezeguet pedig akár öt hónapot is kihagyhat.

Guti a Real Madrid vasárnapi – 2-0-ra megnyert – Racing Santander elleni bajnoki mérkőzés hajrájában sérült meg. A hírek szerint a középpályásra kéthetes kihagyás vár, és ez azt jelenti, hogy nem játszhat csapata következő, jövő héten esedékes Bajnokok Ligája-mérkőzésén, amelyen a Real az UEFA-kupa-győztes Zenit Szenpétervár csapatával csap össze.

A hétvégén ágyéksérülést szenvedett, a Cagliari elleni győztes mérkőzésen lecserélt Gianluigi Buffon előreláthatólag tíz napig lesz harcképtelen, s egyelőre kérdéses, hogy a Juventus hálóőre kapuba állhat-e a fehérorosz BATE Boriszov elleni BL-meccsen.

Csapattársa, David Trezeguet biztosan nem léphet pályára Minszkben, sőt, meglehet, hogy a 30 éves francia labdarúgó öt hónapig nem állhat a Juventus rendelkezésére. Már a hétvégi bajnokit is kihagyó csatár térdét kedden operálják meg, s a legoptimálisabb esetben három és fél, négy hónap múlva kezdheti majd meg az edzéseket – közölte a torinói klub.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik