Élet-Stílus

Európa-bajnokkal erősödött Halmosi csapata

A Premier League újonca, a Halmosi Pétert is soraiban tudó Hull City leigazolta a 2004-ben Európa-bajnoki címet szerzett görög Szteliosz Jannakopuloszt.

A 34 éves támadó öt év után a nyáron távozott a szintén a Premier Leage-ben szereplő Bolton csapatától, miután a klub nem tartott tovább igényt a szolgálataira. Jannakopulosz egy ideje már a Hull Cityvel készül, és most a szezon véig szóló szerződést kötött az angol élvonal egyik újoncával.

A görög játékos 77 alkalommal játszott hazája válogatottjában. Tagja volt a 2004-ben Európa-bajnoki címet szerzett hellén együttesnek, és az idei kontinensviadalon is szerepelt.

Halmosi Péter csapattársa lesz (daylife.com)

Halmosi Péter csapattársa lesz (daylife.com)

„Rutinos, rendkívül képzett labdarúgóról van szó, nagy hasznunkra lehet” – mondta a „tigrisek” elnöke, Paul Duffen.

Az újonc Hull öt forduló után hetedik az angol bajnokságban.

Nem lesz újrajátszás

Az angol labdarúgóliga döntésének értelmében nem játsszák újra a 2-2-es döntetlennel zárult Watford-Reading másodosztályú meccset, amelyen a vendégek egy ritkán látható bírói tévedés révén szereztek vezetést.

Stuart Atwell, a liga legfiatalabb, mindössze 25 éves játékvezetője asszisztense, Nigel Bannister jelzésére ítélt gólt egy kapu előtti kavarodás után, annak ellenére, hogy a labda a gólvonal közelében sem „járt” – írta az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik