Élet-Stílus

Húsz perc alatt négyet lőtt a Debrecen

A házigazda Debrecen a szünetben még hátrányban volt, fordulás után azonban húsz perc alatt négyszer is betalált, így végül magabiztosan nyert a Vasas ellen a Soproni Liga 8. fordulójában.

A vendégek már a második percben büntetőhöz jutottak, amelyet ugyan kihagytak, de ez nem zavarta meg őket, mert bár a folytatásban a hazaiak dolgoztak ki hatalmas helyzeteket, Dobric távoli bombájával mégis megszerezték a vezetést.

A második játékrész rengeteg gólszerzési lehetőséget hozott, s a hazaiak húsz perc alatt négyszer is mattolták Németh Gábort, eldöntve a találkozót.

Oláh Lóránt (jobbról) két gólt lőtt a Vasasnak (MTI)

Oláh Lóránt (jobbról) két gólt lőtt a Vasasnak (MTI)

Soproni Liga 8. forduló:

DVSC-TEVA – Vasas 4-1 (0-1)
Debrecen, 3000 néző. Vezette: Solymosi
Gól: Oláh (60., 67.), Dudu (72.), Szakály P. (80.) ill. Dobrics (25.)
Sárgalap: Takács (37.), Poleksic (54.) ill. Paripovics (21.), Pavicsevics (45+1.), Németh N. (69.), Dobrics (74.), Piller (86.)
DVSC: Poleksic – Bernáth, Mészáros, Takács, Szatmári (Dombi, 54.) – Demjén (Sándor T., 75.), Kiss Z., Leandro, Szakály P. – Rudolf (Dudu, 46.), Oláh
Vasas: Németh G. – Balog Zs., Paripovics, Unierzyski, Somorjai (Piller, 68.) – B. Tóth (Mundi, 88.), Pavicsevics, Dobrics (Gyánó, 75.), Lázok – Németh N., Divics.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik