Élet-Stílus

Garami rekordot döntött, az MTK nyert

Az MTK győzelemmel köszöntötte edzőjét, a legtöbb NB I-es meccsen kispadon ülő Garami Józsefet. A kék-fehérek 2-0-ra nyertek a Fehérvár otthonában.

Garami József, az MTK Budapest vezetőedzője pályafutása
626. élvonalbeli mérkőzésén ült a kispadon péntek este Székesfehérvárott, a Soproni Liga 8. fordulójában, ezzel az örökranglista élére ugrott, megelőzve a legendás Lakat Károlyt.

Az MTK csapata győzelemmel köszöntötte a 69 éves mesteredzőt: kevés helyzeteit jobban kihasználva győzte le otthonában a labdát valamivel többet birtokló FC Fehérvárt.

A 65. percben Lambulics szerzett vezetést a fővárosiaknak: Pátkai lágyan beívelt szabadrúgása után Andics felfejelte a labdát, amelyet a védő 6 méterről a kapuba továbbított.

Hat perccel a lefújás előtt Szabó Ádám csapta be, kerülte meg a védőjét, így egyedül törhetett a kapura – ziccerben nem is hibázott, és góljával beállította a 2-0-s végeredményt.

Az MTK nem botlott meg: nyert Fehérvárott (MTI)

Az MTK nem botlott meg: nyert Fehérvárott (MTI)

Az NB I-ben legtöbb mérkőzésen kispadon ülő, korábban a Pécsnél, az Újpestnél, a Győrnél és a Ferencvárosnál is megfordult Garami József mérlege a pénteki meccs után 308 győzelem, 160 döntetlen, 158 vereség. Az MTK jelenleg a negyedik helyen áll tabellán, a Fehérvár pedig a kilencedik.

Soproni Liga, 8. forduló:
Fehérvár FC-MTK Budapest 0-2 (0-0)
Gól: Lambulics (66.), Szabó Á. (84.)

Szombat:
DVSC-TEVA – Vasas, 15:00
Haladás-Kecskeméti TE, 19:00
BFC Siófok-REAC, 19:00
Nyíregyháza-Budapest Honvéd, 19:00
Győri ETO FC-DVTK, 19:00
ZTE FC-Paksi FC, 19:00

Vasárnap:
Újpest FC-Kaposvár, 17:30

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik