Élet-Stílus

Gascoigne-t őrizetbe vették

Az angol labdarúgás egyik kiemelkedő alakja, az utóbbi időben botrányairól elhíresült Paul Gascoigne csütörtök reggel újra rendőrkézre került.

A botrányairól elhíresült egykori válogatott labdarúgó ezúttal egy az észak-angliai Dunstonban – a kocsmából kijövet – keveredett összetűzésbe egy fotóssal és egy szurkolóval.

A helyi rendőrség név szerint nem nevezte meg Gascoigne-t, közleményében egy 41 éves férfiről szól, továbbá megemlíti, hogy az illető a vizsgálat befejezéséig őrizetben marad.

Megint nem bírt magával (guardian.co.uk)

Megint nem bírt magával (guardian.co.uk)

A labilis idegzetű, többször beszámíthatatlanul viselkedő Gazza idén már kétszer járt a pszichiátrián, először februárban került oda, miután botrányosan viselkedett egy newcastle-i hotelben, majd júniusban azért vitték kezelésre, mert Hertfordshire-ben zavarodott állapotban belekötött egy számára ismeretlen járókelőbe. Májusban öngyilkossági kísérletet követett el.

Gascoigne 57-szer szerepelt az angol válogatottban, és játszott a Tottenhamben, a Newcastle Unitedban, a Lazióban, illetve a Glasgow Rangersben is, egy jó ideje azonban alkoholproblémákkal és depresszióval küzd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik