Élet-Stílus

Mancini: a MU és a Chelsea a favorit a BL-ben

A nyáron az AS Romától az Interhez szegődő brazil Mancini a Chelsea-t és a Manchester Unitedet tartja a jövő héten kezdődő Bajnokok Ligája nagy esélyeseinek, de szerinte a csapata is megnyerheti a rangos klubtrófeát.

„A Chelsea és a címvédő Manchester United a Bajnokok Ligája két nagy favoritja, de a két angol együttes mellett nekünk is igen jó esélyünk van a trófea megszerzésére. Úgy gondolom, képesek vagyunk duplázni, azaz a bajnokság mellett a BL-ben is diadalmaskodhatunk. Nagyszerű csapatunk van, éppen ezért nem kell félnünk senkitől” – nyilatkozta az Inter új szerzeménye.

A brazil Mancini, aki 13 millió euró fejében igazolt Rómából Milánóba, azt is elárulta, több európai élcsapat is csábította a nyáron, de szerinte nagyon jól döntött, hogy az olasz bajnoki címvédő Intert választotta.

Jól érzi magát Inter-mezben (goal.com)

Jól érzi magát Inter-mezben (goal.com)

„Könnyen beilleszkedtem, mindenkivel jóban vagyok, köszönöm, kitűnően érzem itt magam. Az ügynököm azt mondta, több csapat is érdeklődött irántam, a Real Madrid, a Liverpool, a Juventus, de még a Milan is csábított, de én az Intert választottam, s nem bántam meg” – tette hozzá Mancini.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik