Élet-Stílus

Díjakat osztottak a Premier League-ben

A Chelsea portugál középpályását, Decót választották meg a Premier League-ben augusztus legjobb játékosának, míg az edzők közül Gareth Southgate-et díjazták.

A Barcelonától nyáron 8 millió fontért megvásárolt Deco lett augusztus legjobb labdarúgója a Premier League-ben. A portugál középpályás kiválóan mutatkozott be a Chelsea-ben: három bajnoki találkozón kétszer volt eredményes (a Wigan ellen győztes gólt szerzett – nem is akármilyent), így nagy része van abban, hogy a „kékek” jelenleg vezetik a tabellát.

A hónap menedzserének Gareth Southgate-et, a két győzelemmel (Tottenham, Stoke 2-1) és egy vereséggel (Liverpool 1-2) rajtoló Middlesbrough trénerét választották az ítészek. Említésre érdemes, hogy Boro-edző meglehetősen régen, 2001 januárjában (akkor Terry Venables volt a kitüntetett) érdemelte ki utoljára ezt az elismerést.

A hónap menedzsere (teamtalk.com)

A hónap menedzsere (teamtalk.com)

„Hatalmas megtiszteltetés ez a díj, s nem csupán nekem, hanem mindenkinek, aki ennél a klubnál dolgozik” – nyilatkozta a 38 éves, egykori 57-szeres angol válogatott szakember.

Keegan a visszatéréséről tárgyalt

Nyolc nappal lemondása után tárgyalásokat folytatott a visszatéréséről Kevin Keegan, a Newcastle United volt vezetőedzője. Az 57 éves tréner – aki azért távozott, mert nem értett egyet a klub átigazolási politikájával – Londonban találkozott Mike Ashley tulajdonossal. Az egyezkedés nem vezetett eredményre, és nem tudni, hogy lesz-e folytatása.

Mindeközben több szurkolói csoport is tüntetést jelentett be a Hull City elleni bajnoki előtt, a rendőrség nagy erőkkel készül a botrány megakadályozására. A helyi Newcastle Journal napilap szerint a hívek 90 százaléka véli úgy, hogy az egyesület köznevetség tárgyává vált – írta az MTI.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik