Élet-Stílus

Crespóra nem számít Mourinho

Az Internazionale trénere nyilvánosságra hozta, hogy mely játékosokkal vág neki az olasz együttes a Bajnokok Ligája csoportkörének. Jose Mourinho tavaly Michael Ballackot nem jelölte a Chelsea keretébe, idén új csapatánál az argentin gólzsákot hagyta ki.

Az olasz lapok már hétfőn megszellőztették, hogy Hernan Crespo a legrangosabb európai kupasorozat idei csoportkörében nem szerepel az olasz bajnokcsapatban. A hír igaznak bizonyult, Jose Mourinho az argentin csatár mellett Olivier Dacourt-t, Nelson Rivast és Walter Samuelt sem jelölte a BL-be.

Crespo már a Chelsea-nél sem igazán jött ki a magát csak Special One-ként aposztrofáló portugál szakemberrel, és úgy tűnik az Internazionalénél sem változott a helyzet. Mourinho mindenképpen helyet akart szorítani a BL-keretben a Portótól igazolt Quaresmának, és így az argentin támadó kimaradt.

A bajnokságban kezdő volt, a BL-ben a kispadra sem fér (goal.com)

A bajnokságban kezdő volt, a BL-ben a kispadra sem fér (goal.com)

A 33 éves csatárt a nyári átigazolási időszakban a Sampdoria és a Palermo is vitte volna, de Crespo úgy döntötte, hogy marad a milánói együttesnél.

Mourinho a BL csoportkörének a végeztével jelölhet új játékosokat a keretbe, persze ehhez a csapatnak a négyes első két helyén kell végeznie. Ez nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, az Intert a német Werder Bremennel, a görög Panathinaikosszal és a ciprusi Anorthosis Famagusztával sorsolták össze.

Az Inter BL-kerete
Kapusok: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni
Védők: Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Maxwell, Maicon, Nicolas Burdisso, Marco Materazzi, Cristian Chivu, Andrea Mei, David Santon
Középpályások: Dejan Stankovic, Luis Figo, Luis Jimenez, Patrick Vieira, Esteban Cambiasso, Muntari, Alessandro Amantino ‘Mancinì’, Francesco Bolzoni, Ricardo Quaresma
Támadók: Zlatan Ibrahimovic, Julio Ricardo Cruz, Adriano, Mario Barwuah Balotelli

Ajánlott videó

Olvasói sztorik