Élet-Stílus

Véletlenül elhunyt Steve Jobs

Az eddig mérvadónak tekintett amerikai Bloomberg hírügynökség óriási baklövésének köszönhetően megjelent az Apple világcég vezetőjének nekrológja.

A forrás AppleInsider szerint egy hatalmas hibának köszönhetően kerülhetett ki Steve Jobsnak, az Apple alapítójának és jelenlegi vezetőjének nekrológja. Mivel Jobsnak kutya baja, a gyászjelentés nyilván egy előzetes, amelynek csak apró részleteit kellene módosítani, ha bekövetkezne az alapító halála.

A nekrológban kitöltetlenül szerepelt Jobs életkora és halálának oka. Emellett egy listát is közöltek, akikkel a Bloomberg újságíróinak interjút kellene készíteni a haláleset kapcsán.

Egy részlet...

Egy részlet…

A felsoroltak közt Heidi Roizen exbarátnő vagy Nolan Bushnell az Atari alapítója is szerepel. Természetesen Steve Wozniak ( az Apple társalapítója is, akivel az FN.hu is készített videóinterjút magyarországi látogatásakor) és Bill Gatestől is van egy idézet, amiben Jobsot dicsőítve a leginspirálóbb vezetőnek nevezi Gates. Mindezt idestova egy évtizede tette.

Az Apple első személye

Az Apple első személye (forrás: gawker.com)

A nekrológnak annyi alapja van, hogy Jobsnak évekkel ezelőtt hasnyálmirigy rákja volt, és idén is igen soványan jelent meg az újságírók előtt. A The Times emésztési problémákkal és egy második műtéttel magyarázta akkor Jobs rossz állapotát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik