Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: iRing, az iPod-gyűrű

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Gyöngysorok milliókért
Milliárdos homokdűne
11 – a gyönyörű játék

A stílus, a technológia és az ergonómia mérföldkövét jelentette, és jelenti ma is az iPod a zenelejátszók piacán. Rengeteg gyártó merített az Apple vonalvezetéséből, kezelőfelületéből, de egy sem éri el az eredeti közkedveltségét. A techvilágban ezernyi kiegészítőt és kütyüt lehet kapni az iPodokhoz, egy sem éri el azonban az iRing szintjét: a gyűrű ugyan még nincs gyártásban, de a prototípus elkészült, és véleményünk szerint nem fognak sokat várni a piacra dobással.

Csúcsfogyasztó: iRing, az iPod-gyűrű 1

A Bluetooth-kapcsolattal rendelkező kis ékszer alapvető funkciókat lát el. A logó bal és jobb oldalán lépkedhetünk a trackek között, a logónál hozzáérve, balra, illetve jobbra húzva ujjunkat pedig a hangerőt szabályozhatjuk. Az Apple ikont megpaskolva pedig a lejátszás – pause funkciókat használhatjuk.

Csúcsfogyasztó: iRing, az iPod-gyűrű 1

A gyártó nem bízta a véletlen érintésekre sem a dolgot: a gyűrű alsó részén található, a perem kétoldalán elhelyezkedő gumicsíkot ujjunk behajlításával össze lehet nyomni, ez lezárja a kis berendezést, amely addig nem reagál semmire, amíg ezt a mozdulatot meg nem ismételjük. Az iRing tartója maga a töltő is egyben, csak bele kell helyezni a töltőt USB-kapcsolattal az áramforrásba, vagy számítógépbe csatlakoztatni, és a gyűrű fel is tölt. A klasszikus fehér és fekete színekben lesz kapható.

Csúcsfogyasztó: iRing, az iPod-gyűrű 1

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik