Élet-Stílus

Hárman kidőltek a Kemény-csapatból

Felemás érzésekkel nyilatkozott Kemény Dénes, miután kiderült, hogy az Eb-győztes Montenegró lesz csapata ellenfele az olimpiai vízilabdatorna elődöntőjében. A szakvezető három játékosára sem számíthat egy ideig.

„Ötven-ötven százalék volt az esély, mi most megkaptuk az egyik ötvenet. Amikor az első csoportmeccsünkön 10-10-et játszottunk velük, nem voltunk elkenődve a döntetlen miatt, most biztosan nem lesz iksz. Eddig a saját hibáinkon dolgoztunk, de az esti edzésen már természetesen a montenegróiakról lesz szó, egyébként úgy látom, az olimpia kezdete óta az ő játékuk is sokat változott” – mondta az MTI-nek Kemény Dénes.

Az elődöntőre készülnek (MTI)

Az elődöntőre készülnek (MTI)

A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya ehhez némi keserűséggel tette hozzá, hogy együtteséből hárman kidőltek.

„Szécsi Zoltán, Kis Gábor és Madaras Norbert is kiesett egy időre, sajnos szinte az egész csapaton végigmegy ez a betegség. Akit eddig elkapott, azon 24-36 óra alatt ment át, így ők hárman remélhetőleg holnap már tudnak edzeni.”

Egyelőre ünnepelnek

Montenegró a négy közé kerülésért a vb-címvédő horvátokat győzte le 7-6-ra. Petar Porobic kapitány az ötkarikás sajtószolgálatnak elemezte a mérkőzést: „Sok hősünk van. A kétgólos Vladimir Gojkovic két órával a meccs előtt olyan beteg volt, hogy mozdítani sem tudta a fejét, de ragaszkodott hozzá, hogy beállítsam. A magyarokkal egyelőre nem foglalkozunk, a mai nap az ünneplésé.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik