Élet-Stílus

Már a Debrecen sem hibátlan

A Nyíregyháza lefékezte a Debrecent a Soproni Liga negyedik fordulójában, míg a Győr a triplázó Bajzát főszereplésével 4-2-re győzte a REAC együttesét. A Ferencváros elszenvedte első vereségét az NB II Keleti csoportjában.

Az első három bajnoki meccsén kilenc pontot szerző Debrecen 1-1-es döntetlent játszott Nyíregyházán, ahol nem csak a pályán, hanem azon kívül is akadtak izgalmak bőven.

Egy 16 éves debreceni lány kirúgta a vendégszurkolókat szállító autóbusz egyik ablakát és összetörte a csuklónál található lámpát, a járműben több tízezer forintos kár keletkezett. Ezen kívül két 20 esztendős nyíregyházi drukker összeverekedett egymással a találkozó előtt az egyik szórakozóhelyen.

A mérkőzés alatt két debreceni szurkolóval szemben kellett a rendőröknek intézkedni, ellenük tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt tettek szabálysértési feljelentést.

Igazi rangadót játszottak Nyíregyházán (MTI)

Igazi rangadót játszottak Nyíregyházán (MTI)

Ami a futballt illeti: Leandro nagyszerű lövésével a Loki jutott előnyhöz, közvetlenül ezt megelőzően Apostu ziccert rontott. A nyíregyházi csatár a szünet után már betalált, Miskolczi szöglete után fejelt a léc alá. A második félidőben a házigazda Nyíregyháza játszott jobban, aztán a hajrában mind a két csapat előtt adódtak helyzetek, ám a „meccslabda” itt is, ott is kimaradt, így már nincs hibátlan csapat az élvonalban.

A nap másik találkozóján, a Lokihoz hasonlóan UEFA-kupa-szereplő Győr hazai pályán két góllal verte a REAC együttest.

A vendégek szereztek vezetést, majd Bajzát, valamint Kovács I Zoltán révén fordítottak a hazaiak. Lisztes megpattant szabadrúgásával a 77. percben 2-2-re módosult az állás, ám az ETO, pontosabban a mesterhármassal záró Bajzát egy kapu előtti kavarodás után, majd néhány lépésről a 90. és a 92. percben is betalált, ezzel beállította a 4-2-es végeredményt.

Kikapott a Fradi

A nyáron megerősített Fradi a második meccsét már elveszítette az NB II Keleti csoportjában, 2-1-re kapott ki a Bőcstől. A zöld-fehérek a szünetig kétgólos hátrányba kerültek, s a második 45 percben hiába igyekeztek, a helyzetek egy kivételével (Ferenczi talált be) kimaradtak.

Soproni Liga, 4. forduló:
Nyíregyháza Spartacus – DVSC-TEVA 1-1 (0-1)
Gól: Apostu (50.), ill. Leandro (28.)

Győri ETO-REAC 4-2 (0-1)
Gól: Bajzát (63., 90., 92.), Kovács I Z. (72.), ill. Dancs (43.), Lisztes (77.)

Korábbi eredmények:
ZTE FC-Kaposvár 1-1
Paks-Honvéd 1-1
DVTK-MTK 2-3
Fehérvár FC-Kecskeméti TE 1-2
Siófok-Vasas 0-1
Újpest FC-Haladás 1-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik