Élet-Stílus

Talán a női tőrvívóknak sikerül

Szombaton a női tőrvívók csapatversenyében a Mohamed Aida, Knapek Edina, Varga Gabriella (tartalék: Ujlaky Virginie) talán megszerzi a sportág második magyar érmét a pekingi olimpián.

Szombaton összesen 30 számban avatnak bajnokot. Atlétikában a diszkoszvetés selejtezőjében három magyar, az athéni olimpiai aranyérmétől doppingvétsége miatt megfosztott Fazekas Róbert, illetve Máté Gábor és a négy éve ezüstérmes Kővágó Zoltán áll rajthoz.

Szombaton Athén ezüstérmese, Kővágó Zoltán is rajthoz áll (MTI)

Szombaton Athén ezüstérmese, Kővágó Zoltán is rajthoz áll (MTI)

A rúdugrás kvalifikációs szakaszában Molnár Krisztina, a női 400 méter előfutamaibanban pedig Petráhn Barbara képviseli a magyar színeket. Véget ér a hétpróbázók versenye, melyben Farkas Györgyi a 39. helyről várja a folytatást.

Az ökölvívó Kalucza Norbert az 51 kg-os kategória nyolcaddöntőjében lép ringbe a Puerto Ricó-i McWilliams Arroyo Acevedo ellen. Műugrásban (3 m) Barta Nóra próbál meg bejutni a döntőbe, a szörfösök versenyében Gádorfalvi Áron és Detre Diána, a vitorlások Laser kategóriájában Berecz Zsombor folytatja szereplését.

Mohamed Aidáék a dobogóra esélyesek (MTI)

Mohamed Aidáék a dobogóra esélyesek (MTI)

A férfi vízilabdatorna csoportkörének 4. fordulójában a magyarok esélyesként várják az ausztrálok elleni mérkőzést.

Az éremreményekkel érkezett Varga Tamás, Hirling Zsolt kettős a C döntőben, a 13-18. helyért száll vízre a könnyűsúlyú kétpárevezősök versenyén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik