Élet-Stílus

Hoeness a maffiát és Abramovicsot támadja

Azt, hogy komolyan gondolta-e vagy sem, kérdéses. Mindenesetre Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere nekiment az olajmaffiának, Roman Abramovicsnak, azt állítva, hogy az üzemanyag árának drágulása a Chelsea pozícióját erősíti.

A Bayern München menedzsere egy újabb gyöngyszemmel bővítette furcsa elszólásainak listáját. Uli Hoeness ezúttal az olajmaffiát és a Chelsea orosz – olajban „utazó” – tulajdonosát vette célkeresztbe, azt állítva: a dráguló üzemanyagra elszórt pénz közvetve egy másik klubot gazdagít, jelesül a Chelsea-t.

Uli Hoeness beszólt Roman Abramovicsnak

Uli Hoeness beszólt Roman Abramovicsnak

„Dühös vagyok, amikor tankolok. Az olajmaffia elveszi azt a pénzt, amit a játékosaimnak adhatnék – s az összeg közvetve egy másik klub kasszájába folyik be. Undorító. Ez Abramovics miatt van. A maffia uralja a világot, és határoz az üzemanyag áráról. Egyetlen dolog van, amit tehetünk, hogy legyőzzük a Chelsea-t, ezzel visszavághatunk” – így Uli Hoeness.

Úgy véli, azzal, hogy egyes milliárdosok nagy összegeket fektetnek a futballba, megszűnt a hagyományos hierarchia, megváltoztak az erőviszonyok. Hoeness szerint kérdéses, hogy ez jót tesz-e a labdarúgásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik