Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek

A futball-Eb idején elárasztották a piacot a focitematikájú és futball-Eb-s relikviák, ajándéktárgyak. Nincs ez másképp az olimpiával sem: amikor az egész világ erre az eseményre figyel, azt érdemes kihasználni.

Az olimpiai láz rengeteg céget ért el, sok mindenkit megmozgatott. A Csúcsfogyasztó szubjektív válogatásában olyan termékeket mazsolázott ki, amelyek az átlagos – egyszerű olimpialogóval ellátott – holmiknál jobban megmozgatták a gyártók és vélhetően a fogyasztók fantáziáját. Nézze meg az olimpiai merítést!

—-Olimpiai kockadinnyék—-

Dobozban kockára növesztett dinnyét már láttunk, a dinnyékre szépen rászitált olimpiai címerek és országzászlók azonban az újdonság erejével hatnak. Ahhoz Kínába kell menni, hogy valaki ilyet ehessen, a helyi értékesítés azonban vélhetően nagy siker lesz.

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek 1

—-Olimpifon—-

Ugyancsak Kínába kell menni ahhoz, hogy egy ilyen telefont beszerezzünk, bár vélhetően megjelennek ezek a készülékek a nagy nemzetközi árverési oldalakon. A Fuwa Phone a játékok kabalafigurájának alakjára készült, 256 megabájtos memóriakártyával és 1,3 megapixeles kamerával van felszerelve, és tele van töltve olimpiai tematikájú csengőhangokkal, háttérképekkel, videókkal és hasonlóval.

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek 1

—-Aranyfűzős dorkó—-

Az olimpiai játékok tiszteletére rukkolt elő a Converse egy klasszikus dorkó felélesztésével. A Converse Olympic AllStars Gold limitált példányszámban kapható, aranyozott logóval és fűzővel, és csak a kiemelt helyeken értékesítik.

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek 1

—-Pekingi idő a Guccitól—-

A Gucci sem maradt ki a buliból: külön olimpiai órával készültek a sporteseményre, méghozzá nyolc különböző modellel. Az egyik legszembeötlőbb ezek közül a 8-8-2008 nevű, korlátozott példányszámban gyártott sportosan elegáns darab.

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek 1

—-Olimpiai notebook—-

A Lenovo olyan notebookkal tiszteleg a játékok előtt, amely színvilágában és designjában a Pekingi Olimpia arculatát követi, mintázatában pedig az olimpiai lángot szimbolizálja. A szélesvásznú képernyős Lenovo 3000 V200-as notebookokból hármat ráadásul a brit ezüstérmes Gail Emms írt alá, ezeket jótékonysági aukción árverezték el.

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek 1

—-Olimpiai pendrive—-

Akinek fáj a foga egy olimpiai Lenovóra, de nem tudja megengedni magának, beérheti egy olimpiai tematikájú Lenovo pendrive-val. Magát az olimpiai láng témát a Lenovo dolgozta ki, biztos hogy rengeteg ingyenesen letölthető háttérkép is lesz. Akinek azonban tárgyi emlék kell, jó választás lehet ez a memória.

Csúcsfogyasztó: Olimpialázban a cégek 1

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik