Élet-Stílus

Argentin védőt igazolt a Newcastle

Argentin védővel erősített az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United. Fabricio Coloccini a Deportivo La Corunától érkezik a „szarkákhoz".

Pont került az argentin Fabricio Coloccini átigazolási ügyére – közölte honlapján a spanyol egyesület. „Szóban már a múlt héten megszületett az egyezség, és ezt most írásba is foglaltuk” – olvasható a canaldeportivo.com internetes oldalon.

A 26 éves argentin válogatott labdarúgó a 2004/2005-ös szezon közben igazolt az AC Milantól a Deportivo csapatához. A spanyolok akkor hárommillió eurót fizettek a sajátos frizurát viselő védőért, s most – a hírek szerint – mintegy 13 milliót kaptak érte a Newcastle-től. Coloccini korábban a Boca Juniorsban, a San Lorenzóban, a Deportivo Alavésben, az Atlético Madridban és a Villarrealban is megfordult.


Angliában folytatja (viewimages.com)

Angliában folytatja (viewimages.com)

Coloccini nemzeti csapatban eddig 27 alkalommal játszott, szerepelt a 2006-os, németországi vb-n is. 2001-ben korosztályos világbajnok volt, majd a 2004-es ötkarikás játékokon aranyérmet nyert az olimpiai csapat tagjaként.

A Newcastle United Fabricio Coloccini mellett Danny Guthrie és Jonas Gutierrez játékjogát is megszerezte a nyári holtidőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik