Élet-Stílus

Súlyos sérülést szenvedett a Real egyik sztárja

Súlyos térdsérülést szenvedett Wesley Sneijder, a Real Madrid labdarúgócsapatának holland középpályása a londoni Emirates-kupán.

A 24 esztendős holland válogatott labdarúgó a szünetben állt be vasárnap az Arsenal elleni mérkőzésen, majd mindössze 16 percnyi játékot követően hordágyon vitték le pályáról, miután szerencsétlenül ütközött Abou Diabyval.

Hosszú kényszerpihenő váll a holland játékosra

Hosszú kényszerpihenő vár a holland játékosra

Ramon Calderon, a Real Madid elnöke úgy nyilatkozott, hogy Sneijder súlyos sérülést szenvedett: a bal térdében elszakadt egy szalag, és előreláthatólag három-hat hónapig nem játszhat.

Később a tüzetes orvosi vizsgálat kimutatta, hogy Sneijder bal lábában mégsem szakadtak el a szalagok, ezért a holland labdarúgó felépülése három, legfeljebb négy hónapot vesz igénybe.

A mérkőzésen egyébként az Arsenal 1-0-ra legyőzte a Real Madridot, a felkészülési tornát pedig a Hamburg nyerte. A német csapat a záró napon 3-0-ra verte az olasz Juventust.

van der vaart madridba igazolt

A Hamburger SV és a Real Madrid megegyezett a holland válogatott labdarúgó, Rafael van der Vaart átszerződésével kapcsolatban. A középpályás 13 millió euróért igazol a spanyol bajnokhoz, és a németek további kétmillió eurót kaphatnak a következő idényben, a madridi gárda eredményeitől függően. A 25 esztendős futballista ötéves szerződést köt a Bernd Schuster által irányított csapattal, évi 3-4 millió eurós fizetésért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik