Élet-Stílus

Wenger maradásra bírta egyik sztárját

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén nyáron is alaposan meggyengült az Arsenal kerete. Flamini, Hleb és Gilberto Silva elszerződött Londonból, a Barcelona és a Milan által kiszemelt Emmanuel Adebayor viszont biztosan marad.

Három kulcsemberétől már kénytelen volt megválni az Arsenal a nyári átigazolási időszakban: Gilberto Silva a Panathinaikoszban, Mathieu Flamini az AC Milanban, Alekszandr Hleb pedig a Barcelona együttesében folytatja a pályafutását. Két utóbbi klub érdeklődött a leghevesebben Emmanuel Adebayor iránt.

A togói csatár a londoni klub hivatalos weblapján jelentette be, hogy a küszöbön álló szezonban is az Ágyúsok mezében rugdossa a gólokat. „Soha nem mondtam senkinek, hogy eligazolnék. Rövidesen aláírjuk a még három évre szóló szerződésem meghosszabbítását. Boldog vagyok, hogy még hosszú évekig maradhatok.”

A 24 éves csatár 2006-ban került a londoni klubhoz, és sokan a Barcelonához távozott Thierry Henry utódját látták benne. A teljesítményére nem is lehetett panasz, hiszen az elmúlt idényben 48 meccsen 30 gólt szerzett.

arsavin elvágyódik

A Barcelona túl soknak találta a Zenit 27 éves középpályásának az árát, és most a Tottenham Hotspur is letett az Eb-n remekül szereplő Andrij Arsavin megszerzéséről. A játékos ügynöke ennek ellenére biztos abban, hogy a védence eligazol, miután a napokban elutasította a szentpétervári klub öt évre szóló ajánlatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik