Élet-Stílus

Vereséggel debütált a Kecskemét

A Kecskemétből tizenhat játékos került kórházba életmérgezés gyanújával, a csapat azonban is így is kiállt fennállása első élvonalbeli találkozójára, amelyen egy vitatott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a vendég Pakstól.

Nem kezdődött valami jól a Kecskeméti TE fennállásnak első élvonalbeli szezonja. A csapatból tizenhatan kerültek reggel kórházba, feltehetően a vasárnapi vacsorán elfogyasztott torta miatt – de a többség vállalta a játékot a hétfő esti bajnokin.

A hírös városban vizitáló Paks korán, már a második percben megszerezte a vezetést: Márkus kiugratását követően Tököli lefutotta védőjét, majd 8 méterről a bal alsó sarokba gurított.

A gyorsan bekapott gól felpaprikázta a hazaiakat, akik nagy elánnal támadtak, s Kovács kapus szabálytalansága nyomán Csordás tizenegyesből szerzett góljával ki is egyenlítettek. Az apró termetű játékos higgadtan gurított a kapu közepébe.

A kifejezetten jó iramú első játékrészben a KTE próbálkozott többet, ugyanakkor a paksiak előtt is adódtak helyzetek.

Nagy küzdelemben nyert a Paks (MTI)

Nagy küzdelemben nyert a Paks (MTI)

A második félidőben a Paks játszott kapura veszélyesebben, de a Kecskemét is szerezhetett volna újabb gólt. A helyzetek azonban itt is, ott is kimaradtak.

A mérkőzés a 89. percben egy vitatott találattal dőlt el: Tököli némi kézimunkával került helyzetbe, majd közelről a kapuba lőtt.

Soproni Liga, 1. forduló:
Kecskeméti TE-ERECO – Paksi FC 1-2 (1-1)
Gól: Csordás (14., 11-esből), ill. Tököli (2., 89.)

Szombaton játszották:
DVSC-TEVA – ZTE FC 2-1
REAC-Diósgyőri VTK 1-1
Szombathelyi Haladás-Győri ETO FC 2-1
BFC Siófok-FC Fehérvár 1-0
Újpest FC-Nyíregyházi Spartacus 1-0

Pénteken játszották:
Gabona Trans-Kaposvár – MTK Budapest 3-1

Kedd:
Budapest Honvéd-Vasas, 20:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik