Élet-Stílus

Fülöp a Stoke-hoz igazolhat

A Stoke City megegyezett a Sunderlanddel Fülöp Márton vételáráról, így a magyar válogatott kapusa a Premier League újonc együtteséhez kerülhet.

A Stoke az előző hónapban 1,7 millió fontot kínált a 25 éves kapusért, ám az ajánlat nem nyerte el a Sunderland tetszését. A Premier League újonca ezután emelt az összegen, s a két fél meg is egyezett egymással – állítja a BBC internetes kiadása.

Egy másik angol forrás szerint a Stoke 3 millió font körüli összeget fizet Fülöpért, aki hétfőn egyeztet szerződésének részleteiről leendő klubjával. „Még nem írtam alá a szerződést, de pozítivan alakulnak a dolgok. Hétfőn tárgyalunk, remélem, minden simán fog menni” – magyarázta Fülöp a Skysportsnak.

Eddig egy meccsen védett a Premier League-ben (Skysports)

Eddig egy meccsen védett a Premier League-ben (Skysports)

Roy Keane, a Sunderland trénere elismerően beszélt a magyar kapusról, és tiszteletben tartja annak távozási szándékát.
„Ha egy játékos menni akar, és megfelelő ajánlatot kapunk érte, természetesen nem állunk az útjába. Nagyon sok sikert kívánunk Mártonnak” – így Manchester United egykori kiváló futballistája.

Fülöp Márton februárban egy rövid időt már eltöltött a Stoke-nál, ugyanakkor a Sunderland még azelőtt visszarendelte, hogy pályára lépett volna a csapatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik