Élet-Stílus

Robinho hosszabbított a Reallal

Spanyol lapértesülések szerint Robinho szerződést hosszabbított a Real Madriddal, öt évre írt alá a királyiaknál, de a Chelsea még nem mondott le róla.

A Marca című madridi lap értesülései szerint Robinho öt évvel meghosszabbította szerződését a spanyol bajnokkal, azaz 2013-ig marad Madridban. Legalábbis elvben. Tudniillik a Chelsea komolyan érdeklődik a 24 esztendős brazil labdarúgó iránt, ezt Peter Kenyon, a londoniak ügyvezetője is elismerte a minap.

S a Real Madrid még nem tett le Cristiano Ronaldo leigazolásáról, márpedig ha a portugál szélsőt a Manchester United látszólagos ellenállása ellenére esetleg mégis sikerülne a spanyol fővárosba csábítani, Robinho adott esetben a kispadra kerülhet. Nyilvánvalóan ez nem tenné boldoggá.

Öt évre írt alá (www.robinhoofficial.com)

Öt évre írt alá (www.robinhoofficial.com)

Nem úgy a megállapodás anyagi vonatkozása: a hírek szerint a brazil játékos ugyanis az eddigi fizetésének csaknem dupláját, 3 millió eurót tehet zsebre évente.

Robinho jelenleg a Real Madrid ausztriai edzőtáborában készül, miután klubja – a labdarúgó ágyéksérülésére hivatkozva – nem engedte el az augusztusi ötkarikás játékokra, Pekingbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik