Élet-Stílus

Giuly a PSG-be szerződött

A francia Ludovic Giuly egy esztendő után búcsút intett az AS Romának, s hazájában, a Paris Saint-Germain együttesében folytatja a pályafutását.

A Barcelonával kétszeres spanyol bajnok, valamint BL-győztes, az AS Romával Olasz Kupát nyert francia játékos hároméves szerződést kötött az előző szezonban Ligakupa-első, de a bajnokságban éppen csak bennmaradt a Paris Saint-Germainnel. A megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A 32 éves, 17-szeres válogatott játékos hazájában korábban a Lyon és az AS Monaco alkalmazottja volt, utóbbi klubbal Ligakupát és bajnoki címet is nyert, továbbá 2004-ben BL-döntőt játszhatott. Egyébiránt nem Giuly az egyetlen olyan veterán francia klasszis, aki kapcsolatba került a PSG-vel.

Nagy erőssége lehet a PSG-nek

Nagy erőssége lehet a PSG-nek

A párizsi klub Lilian Thuramot és Claude Makelelét a soraiban szerette volna tudni. Thurammal meg is állapodott, de a 36 éves védő szívproblémákkal küszködik, s meglehet, a pályafutását is be kell fejeznie. Makelele pedig inkább a Chelsea-ben futballozna tovább, ugyanakkor még meggondolhatja magát, tekintve, hogy a hírek szerint kevés játéklehetőséget kapna a következő szezonban a „kékeknél”.

Francia védő a Sevillában

A 13-szoros francia válogatott Sebastien Squillaci elhagyta a Lyont, s Spanyolországba, a Sevillához igazolt. A 27 éves védő négyéves szerződést kötött a spanyol csapattal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik