Élet-Stílus

Berbatov a Manchester Unitedé lesz

Noha a Tottenham Hotspur első körben visszautasította a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United Dimitar Berbatovért tett ajánlatát, Sir Alex Ferguson menedzser szerint a bolgár csatár a „vörös ördögöknél" folytatja a pályafutását.

Sir Alex Ferguson, a BL-első Manchester United menedzsere 22 millió fontot ajánlott a Tottenhamnek Dimitar Berbatovért,
a londoni klub azonban ennél több pénzt szeretne kapni az előző szezonban 23 gólig jutó bolgár támadójáért. De ez sem szegi Ferguson kedvét, a skót edző már vörösben látja Berbatovot.

„Berbatov megszerzésével még tovább izmosodna a most is erős csatársorunk. Úgy gondolom, megfelelő ajánlatot tettük a Tottenhamnek, s az jó alap a megállapodáshoz” – mondta Ferguson, aki annak ellenére is biztos a dolgában, hogy nem a klubja az egyetlen, amely szívesen látná soraiban a csatárt.

Manhesterbe igyekszik?

Manchesterbe igyekszik?

A Barcelona is sorban áll a bolgár labdarúgóért, a katalánoknak Ronaldinho eligazolásával és Samuet Eto’o várható távozásával még inkább szükségük van egy gólerős támadóra. „Halljuk a híreket, ugyanakkor nem kezdünk kell kapkodni, idegeskedni. Remélem, hogy hamarosan megállapodunk a Tottenhammel. Mindenesetre az idő nekünk dolgozik” – így a skót tréner.

Titkos találka Ronaldóval

Sir Alex Ferguson Lisszabonban titokban találkozott a Manchester Unitedtől elvágyódó Cristiano Ronaldóval – adott hírt a skót menedzser hétfői látogatásról a SIC nevű portugál televíziós csatorna, amely azonban konkrétumokkal nem tudott szolgálni. A beszámolóban annyi hangzott el, hogy Ronaldo „nem zárta be a kaput” ama lehetőség előtt, hogy a BL-győztes MU helyett ősztől már a Real Madridban futballozzon tovább. Ferguson a BBC-nek elmondta, képes kezelni a kialakult helyzetet, s Dimitar Berbatov esetleges megszerzése esetén sem akar megválni egyik legjobbjától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik