Élet-Stílus

Eto’o üzbég csapathoz igazol?

Meglehet, hogy mégis igaz a hír, miszerint Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni klasszis támadója az üzbég listavezető PFC Kuruvcsihoz szerződik.

A nagy nemzetközi hírportálok általános kacsaként számoltak be a dologról, ám az üzbég együttes hivatalos honlapján többször is megerősítette a hírt, sőt, állításuk szerint csütörtök délután sajtótájékoztató keretében be is mutatják az Év afrikai játékosa címet háromszor (2003, 2004, 2005) elnyerő támadót.

Sajtóértesülések szerint a 27 éves játékosért 40 millió eurót fizetne a taskenti klub. Samuel Eto’o, akit Olaszországba és Angliába is csábítanak, jelenleg az Egyesült Államokban pihen, s a jövőjét firatató kérdésre nem akart válaszolni. „Nem fogom bekapcsolni az internetet, hogy megnézzem, milyen hírek jelennek meg rólam. Szabadságon vagyok, pihenek, más nem is érdekel” – így a támadó.

Irány a Kuruvcsi? (AFP)

Irány a Kuruvcsi? (AFP)

Eto’o sorsa még kérdéses, az viszont már biztosra vehető, hogy a fehérorosz Alekszandr Hleb a katalán együttesben folytatja a pályafutását. A 27 éves középpályás szerdán Barcelonába érkezett, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, majd aláírja három évre szóló szerződését. Hleb 2005-ben Németországból, a VfB Stuttgart együttesétől szerződött az Arsenalba, amellyel 2006-ban Bajnokok Ligája-döntőt játszott – a londoni alakulatot éppen a Barcelona állította meg.

A katalánok Hleb mellé a spanyol válogatott tagjaként júniusban Európa-bajnoki aranyérmet szerzett David Silvát is igyekeznek megszerezni – árulta el a valenciai labdarúgó ügynöke.

Robinho 60 millióért nem eladó

A Real Madrid első embere szerint Robinho jóval többet ér
60 millió eurónál. Ramón Calderón ezt arra a hírre válaszul nyilatkozta, amely szerint a Chelsea 60 milliós ajánlatot tett a brazil játékosért a spanyol királyi klubnak. Az elnök kijelentette, hogy Robinho amúgy sem akarja elhagyni a blancókat, bár ez ügyben akadnak kételyek, hiszen maga a labdarúgó korábban több alkalommal is azt mondta, szívesen folytatná pályafutását az angol élcsapatnál – írta az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik