Élet-Stílus

60 ezren voltak a Hegyalján

A kilencedik Hegyalja Fesztiválra hatvanezren látogattak el július 9-e és 12-e között. A sátoros gázrobbanás kicsit beárnyékolta a fesztivált.

A Hegyalja Fesztiválon olyan világhírú művészek léptek fel, mint a Juliette & The Licks, a The 69 Eyes, a N. O. H. A., Phill Hartnoll, a Caliban és a Katatonia. Minden program rendben lezajlott, nem történt rendbontás – derült ki a fesztiválszervezők közleményéből.

fesztiválkörkép az FN-en

Tudjon meg mindent a nagyobb magyar és európai fesztiválokról itt.

Az idei rendvezvényt némileg beárnyékolta, hogy egy fiatal pár, megszegve a tábor házirendjét, amikor zárt sátorban, illegálisan maguknál tartott kempingfőző mellett használtak nyílt lángot, ezért megsérültek, és kórházi ellátásra szorulnak. A kórház tájékoztatása szerint azonban hamarosan elhagyhatják a kórházat, sőt egyikük a baleset másnapján jelezte: szívesen folytatná a fesztiválozást.

atalok érkeznek a Tokaj és Rakamaz határán lévő Tisza kempingbe (Fotó: MTI)

Fiatalok érkeznek a Tokaj és Rakamaz határán lévő Tisza kempingbe (Fotó: MTI)

A vendégek komfortérzetét nemcsak a korábbinál több mobil illemhely és zuhanyozó növelte, hanem a másfél hektárral megnövelt tábozási lehetőség is. A környezettudatos életformát is népszerűsítő fesztivál több ismert személyiséget is vendégül látott, egyebek közt Szabó Imre környezetvédelmi miniszter és Fülöp Sándor zöldombudsman tartott előadást a Zöld Sátorban.

Legyen tudósító!

Fesztiválon, koncerten, bulin vagy kiállításon járt? Szeretne az FN Címlapjára kerülni? Töltse fel a koncerten készült fotóját, videóját, vagy a koncertről szóló beszámolóját az FN Tudósítóba!

Jövőre tizedik alkalommal rendezik meg Kelet-Magyarország legnagyobb zenei rendezvényét, melyet a szervezők méltóképpen meg szeretnének ünnepelni – az előkészületek már meg is kezdődtek.

Előtte azonban Zánkára indulnak, és erre hívják fel mindazok figyelmét, akik kedvelik az igényes, sokszínű zenét, az extrém sportokat és természetesen a magyar tengert, hiszen július 23-a és 27-e között rendezi meg a Delta Fest a második BalaTone Fesztivált az északi parton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik