Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: Nokia gyémántmobil

admin
admin

2008. 07. 14. 11:48

Korábban a Csúcsfogyasztóban:

Dior luxustelefon
Abramovicsé a világ legdrágább háza
A világ legnagyobb szökőkútja

A Nokia 8800 megjelenésekor nagy sikert aratott: a tervező Thomas Heyerdahl vonalvezetésének, anyaghasználatának sikerét az eladott darabok mennyisége támasztotta alá. Nemsokára a luxus kategóriában is megjelent a Nokia, a 8800 egy különkiadásával, a 8800 Sapphire Arte mobillal, melynek karcmentes képernyőborítása, és egy szép nagy zafírkő központi gombja azonnal felhívta magára a figyelmet. Bőr, fém, hibátlan mechanika, kitűnő hangminőség jellemzik a Nokia csúcskészülékét. Említett darab egyébként itthon is kapható, az árak igen eltérőek, felszereltségtől függően, 203-381 ezer forint közötti árakat látni. Annak ellenére, hogy a felszereltség igen gazdag lehet, pl. Bluetooth headset, bőrtok, USB kábel is jár alapból, ez nyilván nem indokolnak ennyire magas árat – itt a luxust kell megfizetni.

Nézze meg képgalériánkat!

Nézze meg képgalériánkat!

Így van ez az új modellel, a svájci ékszerész-tervező Knalihs Athem által megalkotott Diamond Encrusted Nokia 8800 Sapphire Arte darabbal is. Sőt. A húszezer dolláros induló ár (közel 3 millió forint) egy – a gyár közleménye szerint – nagyon korlátolt kiadásban készülő modellt takar, melyen 1000 darab csúcsminőségű gyémánt kap helyet, összesen mintegy 6,75 karát súlyban. A tervek szerint csupán 20 darabot készítenek, a gyémántokhoz eredeti certifikát is ját, amely igazolja a kövek eredetét.

Javasoljon Ön is témát a Csúcsfogyasztóba!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.