Élet-Stílus

Roberto Carlos felajánlkozott a Chelsea-nek

A jelenleg a török Fenerbahce alkalmazásában álló veterán brazil Roberto Carlos bevallotta, hogy nagy örömmel igazolna a Chelsea labdarúgócsapatához.

A 35 esztendős védő korábban fellelhető volt a Chelsea kívánságlistáján, és arra számít, hogy Luiz Felipe Scolari érkezését követően újra képbe kerül a londoni együttesnél.

Roberto Carlos a Daily Star című angol lapnak adott nyilatkozatában azt sem rejtette véka alá, hogy örömmel igazolna a Chelsea-hez, amelynél újra együtt dolgozhatna egykori edzőjével, Scolarival, akinek irányítása alatt 2002-ben világbajnoki címet szerzett a brazil válogatott tagjaként.

A Chelsea-ről ábrándozik

A Chelsea-ről ábrándozik

„Ugyan jól érzem magam a Fenerbahcénál, de szeretem a komoly kihívásokat, s kedvemre való lenne a Chelsea-ben futballozni” – magyarázta. „Tudom, hogy Felipe olyanokkal szeret együtt dolgozni, akiket ismer, s akikben feltétel nélkül megbízik, de nem beszélte vele azóta, hogy leszerződtette a Chelsea” – így Roberto Carlos, aki tavaly óta futballozik Isztambulban, ezt megelőzően 11 éven át a Realt erősítette.

A királyi csapattal négyszer nyert spanyol bajnoki címet, a BL-serleget pedig háromszor is magasba emelhette. Korábban a brazil Palmeirasban és az olasz Interben is megfordult – a válogatottban 125-ször szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik