Élet-Stílus

Marad a Villarealban a spanyolok Eb-sztárja

Európa legnagyobb klubjai állnak sorba a spanyol bajnokság ezüstérmesénél, hogy leszerződtethessék Marcos Sennát. A honosított brazil középpályás maradni akar, és feltehetően rövid időn belül két évvel meghosszabbítja a szerződését.

A 31 éves védekező középpályás egybehangzó szakvélemények szerint az aranyérmes spanyol válogatott egyik legjobbja volt a múlt héten véget ért tornán. Nem véletlenül választotta be az UEFA az Eb All Star-válogatottjába a brazil születésű, de spanyol állampolgár játékost, akinek a teljesítményére több európai nagycsapatnál is felfigyelték.

Sajtójelentések szerint többek között az Arsenal is szívesen leigazolná Sennát, aki azonban egy interjúban jelezte, hogy maradni akar a Villareal együttesénél.

Senna a spanyolok egyik legjobbja volt (SkySports)

Senna a spanyolok egyik legjobbja volt (SkySports)

“A napokban találkoztam az egyesület elnökével, és a szerződésem meghosszabbításáról tárgyaltunk. Döntés még nem született, de egyelőre nem is akarok ezzel foglalkozni. Most pihenni szeretnék” – mondta a játékos, akit a jelenlegi szerződése 2011-ig köti a klubhoz.

A Villareal elnöke is megszólalt az ügyben. Az elmúlt szezonban meglepetésre a bajnoki tabella második helyén végző csapat első embere magabiztosan kijelentette, hogy Senna maradni fog. “Nem aggódunk, mivel a szerződésének van egy olyan része, amelynek értelmében csak 36 millió euróért lehetne kivásárolni. Ráadásul jól érzi magát a csapatnál, és mi is elégedett vagyunk vele” – mondta Fernando Roig.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik