Élet-Stílus

Hihetetlen befutó a kajak-kenu ob-n

Rendkívül szoros csatában dőlt el a férfi K-4-esek 200 méteres versenye a szegedi kajak-kenu országos bajnokságon. A győztes hajó hajszállal nyert, míg a második helyen holtverseny alakult ki, még a célfotó alapján sem lehett rangsorolni.

A tavaly elhunyt mesteredző, Séra Miklós emlékére rendezett K-4 200-as futamot a Karsai Gergely, Kugler Attila, Bodor Attila, Varga Norbert összeállítású egység nyerte – méghozzá hat ezred másodperces előnnyel. A második helyen holtverseny alakult ki, a célfotó alapján sem lehetett a hajókat rangsorolni.

Az ob befejező napján egyébként döntés született arról, hogy szerda helyett péntek délután ül össze a szövetség elnöksége, hogy véglegesítse az olimpián induló csapatot. Aznap délelőtt férfi K-4 1000 méteren még pótválogatót rendeznek.

Nagy csata a kajak négyesek versenyében (MTI)

Nagy csata a kajak négyesek versenyében (MTI)

Kozmann György, Kolonics György duó csak a kilencedik, azaz utolsó lett a C-2 500-ads döntőjében poznani Világkupán. Az olimpiára készülő kettős a viadal honlapja szerint több mint 15 másodperces hátránnyal érkezett a célba a győztes német Thomas Luck, Stefan Holtz páros mögött, így valószínűleg valamilyen technikai problémával küzdött a futam során.

Kolonicsék szombaton, 1000 méteren másodikként zártak. A lengyelországi regattán csak ez az egység indult magyar részről.

Eredmények

Ajánlott videó

Olvasói sztorik