Élet-Stílus

Vége Thuram karrierjének?

Szívproblémái miatt nem igazol a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatához a világ- és Európa-bajnok francia védő. Az orvosi vizsgálatok után dől el, hogy Liliam Thuram folytatja-e a pályafutását.

A francia válogatottal világ- és Európa-bajnok védő egy évre írt volna alá a PSG-hez, ám a pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton szívproblémákat mutattak ki az orvosok. „A jelek szerint ugyanabban a betegségben szenvedek mint a testvérem, aki néhány éve egy kosárlabda mérkőzésen az életét veszítette” – jelentette be Thuram.

Az elkövetkező hetekben újabb vizsgálatokat végeznek el a 36 éves játékoson, hogy kiderítsék mennyire súlyos a problémája. “Teljesen meglepett az eredmény. Körülbelül egy hónap múlva derül ki, hogy folytathatom-e a pályafutásomat, vagy abba kell hagynom” – mondta Thuram.

Minden bizonnyal befejezi a rutinos hátvéd (imago)

Minden bizonnyal befejezi a rutinos hátvéd (imago)

Az előző szezonban még a Barcelonát erősítő Thuram a 2008-as kontinensviadal után – ahol a franciák a csoportkörben búcsúztak – lemondta a további szereplést a nemzeti együttesben, melyben 142-szer lépett pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik