Élet-Stílus

Ismét megfenyegették Hiddinket?

Az orosz válogatott holland trénere egy interjúban megerősítette azokat a sajtóban keringő híreket, melyek szerint az Oranje búcsúztatása után „kellemetlen incidensek” történtek. Guus Hiddink nem akart részletekbe bocsátkozni.

„A közvetlen környezetben olyan dolgok történtek, amelyek rendkívül kellemetlenek. Nekem szerencsére semmi bajom nem esett” – nyilatkozta az orosz válogatottal az elődöntőig menetelő tréner, aki csütörtök este a spanyolok ellen küldi harcba a szbornaját.

„Nem szeretnék a nyilvánosság előtt beszélni a történtekről. Valami olyan is kicsúszhatna, aminek nem lenne szabad” – tette hozzá Hiddink, aki egykoron maga is ült a holland válogatott kispadján. A szakember arra az újságírói kérdésre nem akart válaszolni, hogy a családtagjaival történt-e a valami.

Hiddink így ünnepelte honfitársai kiejtését (MTI/EPA)

Hiddink így ünnepelte honfitársai kiejtését (MTI/EPA)

Nem ez lenne az első alkalom, hogy megfenyegették a szakembert. A PSV trénereként néhány éve több névtelen levelet is kapott, amiben pisztolygolyók voltak. A tettest elfogta a rendőrség, de az ügyet nem sikerült maradéktalanul felderíteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik