Élet-Stílus

A Morcheeba is fellép Szegeden

A nyár utolsó nagy fesztiválján, a 40 éves Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) idén fellép többek között a Morcheeba, a Backyard Babies, a Within Temptation és a Russkaja.

Négy nap alatt több mint 260 programot kínál a SZIN. A nulladik napon a glam-metalos punk&rollban utazó Backyard Babies és a legnépszerűbb hazai rockbanda, a Tankcsapda adja a felütést. A további napokon a főszínpadon többek között a Morcheeba, a Within Temptation, a Quimby, a Kispál és a borz, a 30Y és a Kaukázus adja egymásnak a mikrofonállványokat.

Morcheeba

Morcheeba

A második számú színpadon a vodkával higított orosz vircsaft, a Russkaja, valamint a HS7, a PASO, a Ladánybene 27 és az Alvin és a Mókusok lép fel mások mellett.

A Red Lounge egy húzós Korai Öröm-koncerttel nyit, majd itt nyomul a Phat’s & Small formáció, Péterfy Bory, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, a Neo, a Balkan Fanatik, The Moog, az Amber Smith s az olasz The Room.

A JATE sátorban a legjobb hazai DJ-k adják a talpalávalót estéről estére, de itt lép fel a Kiscsillag, a Belga, a Vad Fruttik, a Beshodrom is. A Fészek Klub Medencében pedig – egyebek mellett – CPG-, Auróra-, Sziámi-, Török Ádám-, Deák Bill-, Gőzerő-, Watch My Dying-koncert színesíti a programpalettát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik