Élet-Stílus

Hollandia a favorit

A William Hill fogadóiroda a csoportmérkőzéseket követően módosította az Európa-bajnokság esélyeseinek kvótáját. A bukmékereknél a tornát remek iramban kezdő holland válogatott az első számú kiemelt.

A „halálcsoportnak” is nevezett C jelű négyesben Hollandia száz százalékosan, 9 ponttal és 9-1-es gólkülönbséggel zárt, az angolok 7-2-re módosították egy esetleges holland diadal esélyeit.

A hollandok a szerda este a svédeket legyőző, s ezzel továbbjutó oroszokkal mérkőznek Bázelben, a szombat esti rivális a bukiknál 14-1-el áll, s ezzel a második legsansztalanabb csapat – megelőzve a 25-1-es mutatóval rendelkező törököket.

A félholdasokkal péntek este Bécsben mérkőző horvátok 7-1-el rendelkeznek. A hollandok mögött a spanyoloké a második legjobb mutató, Torresék kvóciense 4-1, míg a vasárnapi, Bécsben rendezett mérkőzésen az ellenfél olaszok 11-2-vel rendelkeznek.

A bukmékerek Hollandiát várják az élre (MTI)

A bukmékerek Hollandiát várják az élre (MTI)

Az olaszokéval azonos besorolású a torna előtt még legrosszabbul fizető, de a csoportmérkőzések után jelentősen csökkenő német esély, s az angolok szerint a csütörtök esti portugál-német rangadó lehet a legkiegyensúlyozottabb, hisz az ibériaiak „9-2-vel” futnak neki a bázeli találkozónak.

William Hill, esélyesek:
1. Hollandia 7-2
2. Spanyolország 4-1
3. Portugália 9-2
4. Németország
és Olaszország 11-2
6. Horvátország 7-1
7. Oroszország 14-1
8. Törökország 25-1

A fogadóiroda legújabb tippjei alapján portugál-horvát és holland-spanyol elődöntőre, illetve portugál-holland döntőre van kilátás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik